Prins gaat naar de Huishoudbeurs!

Bij een huishouden horen dieren, en daarom is Prins van zaterdag 17 tot en met zondag 25 februari weer aanwezig op de Huishoudbeurs 2018 in de Amsterdam RAI. Samen met partner Lifestyle for pets hebben we daar een Huisdierenplein met dagelijks inspirerende demo’s en/of workshops.

Er is niet alleen van alles te kijken, maar ook te krijgen! Je kunt meedoen aan ons Prinsheerlijk Prijzenfestival, aan het rad draaien en een leuke of lekkere prijs voor je dier winnen. Bovendien is er iedere dag een voedingsdeskundige van Prins aanwezig die al je vragen kan beantwoorden over de meest geschikte voeding voor jouw hond of kat.

Programma

Klik hier voor het complete programma. 

Tip!

Naast onze stand en de demonstratiepiste ligt een groot terras. Je kunt dus lekker even wat eten, drinken en uitrusten terwijl je naar alle activiteiten op het Huisdierenplein kijkt!

Wie, wat, waar?

  • Je vindt Prins en het Huisdierenplein tijdens de Huishoudbeurs in hal 7 van de RAI aan het Europaplein in Amsterdam.
  • De Huishoudbeurs is van zaterdag 17 tot en met zondag 25 februari dagelijks open van 11.00 tot 18.00 uur, op donderdag 22 en vrijdag 23 februari zelfs tot 22.00 uur.
  • Let op: je mag zelf geen huisdieren naar de Huishoudbeurs meenemen!
  • Kijk voor alle verdere informatie op www.huishoudbeurs.nl waar je ook toegangskaarten en voordelige treinretours kunt kopen.

Bekijk hieronder de aftermovie van de Huishoudbeurs 2018:

Meer evenementen