Prins gaat naar de Huishoudbeurs!

Bij een huishouden horen dieren, en daarom is Prins van zaterdag 16 tot en met zondag 24 februari weer aanwezig op de Huishoudbeurs 2019 in de Amsterdam RAI. Op het Huisdierenplein vind je dagelijks de leukste demo’s en/of workshops en inspireren we je met sport en spel voor je huisdier.

Beursaanbieding

Er is niet alleen van alles te kijken, maar we hebben ook een leuke aanbieding: een Prins bewaarblik met tube Train&Care zalmpaté voor hond of kat, leuke trainingstips én set ansichtkaarten voor slechts 5 euro! 

Dierenwelzijn staat bij Prins op nummer 1!

Het is niet toegestaan zelf dieren mee te nemen naar de Huishoudbeurs. De dieren die aanwezig zijn op het Huisdierenplein zijn gewend om demo’s te geven. Zij hebben een aparte rustplek waar ze tussendoor verblijven en kunnen regelmatig het pand verlaten voor een wandeling in het naastgelegen Beatrixpark.

Wie, wat, waar?

  • Je vindt Prins en het Huisdierenplein tijdens de Huishoudbeurs in hal 2 van de RAI aan het Europaplein in Amsterdam.
  • De Huishoudbeurs is van zaterdag 16 tot en met zondag 24 februari dagelijks open van 11.00 tot 18.00 uur, op donderdag 21 en vrijdag 22 februari zelfs tot 22.00 uur.
  • Bekijk hier ons volledige programma!*
  • Let op: je mag zelf geen huisdieren naar de Huishoudbeurs meenemen!

*Programma onder voorbehoud van eventuele wijzigingen. 

Kijk voor alle verdere informatie op www.huishoudbeurs.nl waar je ook toegangskaarten en voordelige treintickets kunt kopen.

Bekijk hieronder de aftermovie van de Huishoudbeurs 2018:

Meer evenementen