Prins op Horse Event 2017

Prins is vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 september met lekkere producten en leuke activiteiten aanwezig op Horse Event 2017, hét paardenevenement van het jaar in Ermelo.

Paarden spelen op Horse Event natuurlijk de hoofdrol, maar er is ook een speciaal programma voor hondenliefhebbers. In de demopiste op het Hondenplein verzorgt Prins in samenwerking met de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied allerlei demo’s en presentaties.

Sport & spel

Debby Hinlopen laat sport- en speloefeningen zien met het Prins Funparcours, hondenschool Duet verzorgt demonstraties treibball, een sport waarbij honden leren grote gymnastiekballen voort te duwen, en Arvid van Putten geeft uitleg over hondengedrag. Diverse rasverenigingen zijn aanwezig om informatie te geven over hun honden. Zo laten leden van de Australian Shepherd Club Nederland zien wat hun sportieve ras kan in de hondensporten dogfrisbee en hoopers. Spreekstalmeester is Mike van der Most, die iets zal vertellen over honden in de omgang met paarden.

Speciaal voor Prins

Creatief trainer en Prins-collega Judith Lissenberg verzorgt op de vrijdag en zaterdag van Horse Event speciaal voor Prins maar liefst drie leuke demo’s:

  • Hooggeëerde hond! Want bij Prins is de hond koning! Tijdens deze demo boordevol fun laat Judith zien hoe je op een heel leuke manier de scepter kunt zwaaien over een viervoeter, en dat een koningsmantel zich ook heel goed leent om de band met je hond te versterken. Laat je verrassen door vrolijke oefeningen die voor alle honden geschikt zijn. Toeschouwers met hond mogen als ze willen even mee komen doen.
  • De beste hond van stal Kun je als hond op een paard gaan staan? Over een paard heen springen? Of neuzen met een paard? Judith gebruikt tijdens deze demo geen echte paarden, maar laat wel zien hoe je een hond met behulp van ‘paardenmiddelen’ heel nuttige én gave oefeningen kunt leren. Wie zijn hond bij zich heeft, mag natuurlijk ook even werken met enkele verrassende attributen.
  • Paard & hond challenge Wat Judith met haar hond(en) kan, kan paardentrainer Joyce de Vos met haar pony! Welke viervoeter kan de meeste kunsten uithalen? En hoe leer je dat nou eigenlijk allemaal aan? Je kunt het zien op Horse Event!

Klik hier voor het complete hondenprogramma op Horse Event.

Lekker en gezond

Bij de stand van Prins op het Hondenplein mogen honden tijdens Horse Event proeven van onze 100% natuurlijke NatureCare worsten en Train&Care beloningstubes met zalmpaté. We geven je graag uitleg over onze lekkere en gezonde voedingen voor hond en kat en natuurlijk hebben we een leuke aanbieding!

Honden welkom

Honden mogen mee naar Horse Event, mits ze aangelijnd zijn en je hondenpoep netjes opruimt. Let op: je moet het inentingsbewijs van je hond kunnen tonen, neem dat dus mee! Handig om te weten is verder dat parkeren kan op een parkeerterrein in de buurt, van waaraf pendelbussen naar het evenemententerrein rijden. Je moet met je hond dus een stukje mee in de bus.

Wie, wat, waar?

Horse Event 2017 vindt 8, 9 en 10 september plaats op het terrein van het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo, op de Veluwe. Alle informatie over openingstijden, toegangsprijzen en het programma vind je via www.horse-event.nl, waar je ook online tickets kunt kopen. Je kunt Horse Event ook volgen via Facebook, Twitter en Instagram.

Meer evenementen