Prins Plaza

Het delen van kennis met consumenten en dierprofessionals is een de belangrijkste kernwaarden van Prins Petfoods. Dat komt tot uiting in het unieke Prins Plaza, dé ontmoetingsplek voor hondenliefhebbers en hun viervoeters met tal van mogelijkheden.

De bij het Plaza aanwezige hondenschool biedt een uitgebreid activiteiten waaraan hondeneigenaren tijdens hun vakantie aan kunnen deelnemen. Golfen met de hond? Het kan op de snuitgolfbaan en is leuk voor het hele gezin! Van lekker relaxen in de snuffeltuin tot samen fit worden op het bootcamp parcours, het aanbod staat garant voor een heerlijke vakantie waarbij honden meer dan welkom zijn.

Niet alleen voor individuele hondenbezitters maar ook voor groepen als rasverenigingen en hondensportclubs is Prins Plaza uitermate geschikt. De groepslocatie en overdekte trainingshal maken het mogelijk eenvoudig trainingsweekenden te organiseren.

‘Huisdieren zijn een belangrijk onderdeel van het gezin. Uit ons onderzoek blijkt dat bijna 60 procent van de eigenaren zijn/haar huisdier meeneemt op vakantie. Vanuit Prins Petfoods organiseren we daarom samen met experts al jaren weekenden met sport en fun voor honden, onder meer op vakantieparken. Op een verantwoorde manier met hond actief zijn, om zo een nóg sterkere band krijgen met je dier. Via Prins Plaza kunnen we het hele jaar door ondersteuning en begeleiding bieden. Zo kan het hele gezin genieten van een heerlijke hondenvakantie, helemaal op maat.’

Mariska van Gelder – Experience director – Prins Petfoods

Hondenvakantiepark Radewijk

Erve Raewyck in Radewijk is het eerste vakantiepark in het Overijsselse Vechtdal waar mensen én honden volgens een uniek concept de vakantie van hun leven kunnen vieren. In samenwerking met Buitenlust BV ontwikkelt Prins Petfoods op dit park op zeer riante kavels 35 luxe, duurzame en diervriendelijke vakantiewoningen, die helemaal gericht zijn op vakantie met honden.

Opzet

Bij het park vol rust en ruimte horen een centrumgebouw met receptie, horeca met terras, een buitenspeelruimte voor de kinderen, een in passende stijl vormgegeven groepsaccommodatie voor grotere gezelschappen en een overdekte trainingshal, waar professionals hun kennis met hondeneigenaren kunnen delen. Het beheer van de locatie en de horeca is in handen van een zeer ervaren en gedreven echtpaar, dat zal zorgen dat het de gasten aan niets ontbreekt.

Prins Plaza sfeerimpressiePrins Plaza sfeerimpressie

Hondenparadijs

Het eerste Prins Plaza zal hier gevestigd worden met een speelparadijs van maar liefst 4.000 vierkante voor honden met onder meer een speeltuin, snuffeltuin, graaftuin, snuitgolfbaan en zwemvijver speciaal voor viervoeters. Daarbij hoort een terrein met een bootcamp parcours waarop mens en hond samen actief kunnen zijn.

Kijk voor meer informatie op raewyck.nl.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de verkoop of verhuur van de vakantiewoningen of de (dag)arrangementen bij Prins Plaza?

Vul het contactformulier in