Weten is eten! Omdat we kennis over onze producten heel belangrijk vinden, organiseert Prins voor dierenspeciaalzaken regelmatig (opfris)trainingen algemene voedingsleer of specifieke voedingstrainingen over vers vlees of onze veterinaire voedingen.

Welke typen voedingen zijn er? Wat is het verschil tussen een geperste en een krokante brok? Hoe lees je verpakkingen en hoe voer je verantwoord vers vlees? Dat komt tijdens deze voedingstrainingen allemaal aan bod.

Overzicht trainingen

  • Training Voedingsleer Module 1 & 2 (Geaccrediteerd door RvB met 10’ punten in de categorie B): woensdag 18 september vanaf 19.00 uur
  • Training Voedingsleer Module 3 & 4: woensdag 9 oktober vanaf 19.00 uur
  • Training Protection en vers vlees: zondag 3 november vanaf 10.15 uur
  • Training Dieet: zondag 17 november vanaf 10.15 uur

De trainingen vinden plaats in het van alle gemakken voorziene auditorium in het bezoekerscentrum van Prins aan de Accustraat 1 in Veenendaal. Tijdens trainingen overdag is er een rondleiding door de fabriek mogelijk en zorgen we voor een Prinsheerlijke lunch. Voorafgaand aan de avondtrainingen staan er soep en broodjes klaar.

Schrijf je hier in voor één van de Prins voedingstrainingen

Deelname voedingstrainingen

Deelname aan de voedingstrainingen belonen we met een mooi certificaat. Dat kunt u in uw winkel ophangen om te laten zien dat u kennis van zaken heeft.