Prins zet gezondheid centraal op Hond2018

Prins is 14, 15 en 16 december aanwezig op Hond2018, het grootste hondenspektakel van Nederland in de RAI Amsterdam. Tijdens hét hondenevenement vertellen wij alles over de nieuwe Prins Pet Health Check gezondheidstesten en de samenwerking met betrokken fokkers die zich, net als Prins, inzetten voor de gezondheid en het welzijn van honden.

Onder de naam Prins Pet Health Check introduceert Prins een serie gezondheids-testpakketten waarbij hondeneigenaren bijvoorbeeld de urine en ontlasting van hun viervoeter kunnen laten testen. Tijdens Hond2018 kunnen bezoekers uitleg krijgen over een algemene urinetest en een ontlasting-verteringsonderzoek. Het is mogelijk om een test mee naar huis te nemen, maar urine kan ook ter plekke worden opgevangen en meteen op een aantal zaken worden onderzocht.

Dierenwelzijn

Prins werkt via de Prins Breeders Club graag samen met hondenfokkers die kennis, kwaliteit en dierenwelzijn hoog in het vaandel hebben staan. Fokkers die de Prins-passie voor dieren delen zijn tijdens Hond2018 in de stand van Prins welkom voor een kennismakingsgesprek en een kennismakingspakket.

Fun!

In de speciale Prins demo-ring op Hond2018 kunnen hondenfans kijken naar of zelf meedoen aan leuke demo’s en workshops: van eenden drijven tot dogfrisbee en van dogdance tot honden leren zoeken. Op vrijdag 14 november zal Debby Hinlopen laten zien welke leuke oefeningen je allemaal met je hond kunt doen met de materialen uit de speciale Prins Funbox.

Advies op maat

Alle hondenliefhebbers kunnen tijdens Hond2018 bij Prins terecht voor een gratis voedingsadvies op maat. Speciale aandacht is er voor de Prins Protection geperste en krokante brokvoedingen, verrijkt met unieke ingrediënten als kruiden en de eerste voedingen ter wereld met Schüssler celzouten, speciale verbindingen van mineralen die voor een optimale gezondheid in het lichaam aanwezig moeten zijn.

Meer weten over Hond 2018?

Kijk op www.hond-event.nl voor de kaartverkoop, alle informatie over het meenemen van honden en een uitgebreid programmaoverzicht.

Terugblik op Hond2018