Prins & Puck

Leuke dingen om samen te doen!

Ben je op zoek om iets leuks te doen? Samen, of misschien wel alleen?

Prins & Puck hebben speciaal voor jou een lijstje gemaakt met leuke activiteiten, knutselopdrachten en spelletjes.

 

Klik hier om verder te lezen

Onze tips

 1. Kleur een Prins & Puck masker.
  Houd jij van knutselen en kleuren? Kleur dan een Prins of Puck masker! Ben jij liever een kat, of een hond? Geen zorgen, want het kan ook allebei! De maskers zijn verkrijgbaar in de dierenspeciaak die samenwerken met Prins óf download het masker via de website.

  Download en print je masker
 2. Kijk onze avonturen (terug)!
  Het eerste seizoen van Prins & Puck is afgelopen, maar geen reden tot paniek. Want alle afleveringen én vragen van de week zijn terug te zien op ons YouTube-kanaal!
 3. Maak een snuffelhart voor je huisdier
  Honden en katten vinden het heerlijk om naar de brokjes te zoeken die je tussen de lagen van dit hartje verstopt. Dit snuffelhart kun je heel simpel zelf maken!
 4. Speel spelletjes met een kartonnen doos
  Heb je niet zoveel knutselatributen in huis? Dat hoeft ook helemaal niet! Met een ongebruikte (schoenen)doos kun je ook aan de slag!
 5. En nog veel meer..
  Nog niet uitgeknutseld? In dit artikel hebben we de leukste DIY-speeltjes voor hond en kat verzameld. Plezier voor mens en dier!

Veel plezier!

Prins Petfoods presenteert ‘Prins & Puck’, een nieuw, educatief concept voor kinderen uit groep 1 t/m 4 van de basisschool.

Samen met Prins de hond, Puck de poes en hun baasjes Sem en Rose, leren de kinderen al spelenderwijs de belangrijkste basisregels over het omgaan met en het verzorgen van huisdieren.

Prins & Puck logo

Podcast

Aflevering 1

Aflevering 2

Aflevering 3

 

 

YouTube-serie

In hun eigen YouTube-serie beleven Prins, Puck, Sem en Rose vrolijke avonturen én gaan ze opzoek naar het antwoord op een vraag van één van hun dierenvriendjes. Want waarom hebben poezen eigenlijk een staart? En wat eten hondjes het állerliefst? Het antwoord op deze en nog veel meer vragen vind je terug op het YouTube-kanaal van Prins & Puck.

 

 

Prins & Puck

De week van het huisdier

Vanaf schooljaar 21/22 biedt Prins Petfoods ook een speciaal lespakket aan voor basisscholen onder de titel ‘De week van het huisdier’.

De lessen bestaan uit het bekijken van filmpjes, het voeren van een kringgesprek, spelletjes spelen en knutselen. Bij het pakket hoort ook een voorleesboek vol leerzame verhalen en een duidelijke lesmap met lesbrieven en achtergrondinformatie. Meer informatie vindt u binnenkort op deze website.

Neem contact op

Op de hoogte blijven van Prins & Puck?
Prins & Puck op Facebook   Prins & Puck op YouTube