Prins & Puck

Prins Petfoods presenteert ‘Prins & Puck’, een nieuw, educatief concept voor kinderen uit groep 1 t/m 4 van de basisschool.

Samen met Prins de hond, Puck de poes en hun baasjes Sem en Rose, leren de kinderen al spelenderwijs de belangrijkste basisregels over het omgaan met en het verzorgen van huisdieren.

Prins & Puck logo

YouTube-serie

In hun eigen YouTube-serie beleven Prins, Puck, Sem en Rose vrolijke avonturen én gaan ze opzoek naar het antwoord op een vraag van één van hun dierenvriendjes. Want waarom hebben poezen eigenlijk een staart? En wat eten hondjes het állerliefst?

Het antwoord op deze en nog veel meer vragen wordt gegeven in deze nieuwe reeks afleveringen, die vanaf woensdag 7 oktober 2020 elke week te zien zijn op het YouTube-kanaal van Prins & Puck.

 

Prins & Puck

De week van het huisdier

Vanaf schooljaar 21/22 biedt Prins Petfoods ook een speciaal lespakket aan voor basisscholen onder de titel ‘De week van het huisdier’.

De lessen bestaan uit het bekijken van filmpjes, het voeren van een kringgesprek, spelletjes spelen en knutselen. Bij het pakket hoort ook een voorleesboek vol leerzame verhalen en een duidelijke lesmap met lesbrieven en achtergrondinformatie. Meer informatie vindt u binnenkort op deze website.

Neem contact op

Op de hoogte blijven van Prins & Puck?
Prins & Puck op Facebook   Prins & Puck op YouTube