Samen met 100%NL Magazine zijn we op zoek naar de aller-aller-allerschattigste puppy én kitten van Nederland! Heb jij een kleine doerak in huis? En is je kleine vriendje niet ouder dan één jaar? Stuur dan zijn leukste foto in en maak kans op te gekke prijzen. Bovendien verloten we onder alle inzendingen 200 Prins opgroeiboxen. 

Dit kun je winnen!

Heb jij de leukste pup of kitten van Nederland? Dan win je:

  • Een jaar lang gratis voeding voor je kleine vriendje mét deskundig advies van onze voedingsexperts. Zo weet je zeker dat je een passende voeding geeft aan je maatje.
  • Een fotoreportage in het septembernummer van 100%NL Magazine. Jouw pup of kitten wordt een echt fotomodel! 

Onder alle inzendingen verloten we 200 Prins opgroeiboxen!

Zo werkt het:

Via de button hieronder kun jij de leukste foto van jouw viervoeter uploaden. Dit is mogelijk tot en met woensdag 18 mei. Een deskundige jury selecteert vervolgens 10 puppy's & kittens uit alle inzendingen. Van 23 mei tot en met 30 mei kan er gestemd worden via de social media van Prins Petfoods & 100%NL Magazine. Woensdag 1 juni maken we de winnaars bekend. 

Onze opgroeiboxen

De Prins opgroeiboxen bevatten een 100% natuurlijke puppy- en kittenvoeding, een handige maatbeker, een handige kalender met informatie en tips om je door het eerste levensjaar van je viervoeter te begeleiden én superleuke momentkaartjes om alle mooie momenten van je kleintje vast te leggen en te delen. Shop hier onze opgroeiboxen.

Een vliegende start

Twijfel je over welke voeding het beste voor je pup of kitten is? Ons CareTeam kijkt graag met je mee naar een passende voeding. Het CareTeam helpt je niet alleen bij vragen over voeding, maar ook over de aanschaf, opvoeding of verzorging! Zo hebben jij en je vriendje gegarandeerd een vliegende start samen. 

De kleine lettertjes

  • Je kunt een foto insturen tot en met 18 mei 2022. Een jury vanuit Prins Petfoods & 100%NL Magazine kiezen vervolgens 10 puppy's & kittens uit. Van 23 mei tot en met 30 mei kan er gestemd worden via de social media van Prins Petfoods & 100%NL Magazine.
  • Bij deelname ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden en word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrieven van Prins Petfoods & 100%NL Magazine. Hier kun je je weer te allen tijde voor afmelden. 
  • Er winnen 1 puppy & 1 kitten, beiden mogen ze niet ouder zijn dan één jaar bij inschrijving.
  • Woensdag 1 juni maken wij via social media de winnaars bekend.  We zullen via e-mail contact opnemen met de winnaars. Als de winnaar zich niet binnen een week na bekendmaking meldt, wordt er een nieuwe winnaar aangewezen. 
  • Er kan niet gecorrespondeerd worden over de uitslag van de verkiezing.
  • Prins Petfoods en 100%NL Magazine zijn te allen tijde bevoegd actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de acties zonder opgaaf van reden stop te zetten.
  • In gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal er een besluit genomen worden door Prins Petfoods & 100%NL Magazine.
Ook interessant: