Puppypakket of kittenpakket

Je puppy of kitten een goede start geven met Prins? Je kunt via onze webshop een puppy- of kittenpakket of een leuke cadeaubox voor je puppy of kitten kopen, waarbij je kunt aangeven welke voeding je graag wilt ontvangen. 

In de cadeaubox zit naast een kleinverpakking brokvoeding ook een buiten de koeling houdbare vleesmaaltijd en een boekje met leuke speltips om van de cadeaubox in een handomdraai een leuke spelletjesdoos voor je hond of kat te kunnen maken. 

Kennismaken

Prins krijgt heel vaak verzoeken om proefzakjes om met onze voedingen te kunnen kennismaken. We begrijpen dat je een nieuwe voeding altijd graag eerst wilt uitproberen, maar we vinden een proefzakje te klein om echt een goede indruk van de voeding te kunnen krijgen. Daarom hanteren wij de Prins-smaakgarantie. Hier kun je lezen wat dat precies inhoudt.

Kennis delen

Prins maakt niet alleen 100% natuurlijke hoogwaardige voedingen voor honden en katten van alle leeftijden, maar we beschikken ook over een schat aan kennis over de gezondheid en verzorging van dieren. Die kennis willen wij graag met jou delen! Op onze website vind je veel informatie over pups en kittens

Wij helpen je!

We kunnen ons voorstellen dat je het misschien moeilijk vindt om te bepalen welke voeding voor jouw hond of kat nu het meest geschikt is, of dat je andere vragen hebt over bijvoorbeeld de aanschaf en opvoeding van een puppy of kitten. Ons CareTeam staat voor je klaar om niet alleen je hond of kat, maar ook jou een goede start te geven!

Meer acties