Prins Train & Care en Prins Play & Care zijn smakelijke beloningscrèmes in een tube, die perfect van pas komen bij het trainen en verzorgen van honden en katten. Naast de bekende zalm nu ook verkrijgbaar in de nieuwe smaken kip en kalkoen en in speciale varianten voor puppy’s en kittens. De crèmes zijn tarwe(gluten)vrij en bevatten monoprotein, wat betekent dat er weinig tot geen kans is dat een dier er allergisch voor is. 

De nieuwe beloningscrèmes zijn nu verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten

Uitgebreid assortiment

Er zijn aparte beloningscrèmes beschikbaar voor hond en kat. Prins Train & Care Dog bestaat uit vier varianten; kip, kalkoen, zalm en puppy. Prins Play & Care Cat is verkrijgbaar in de varianten; kip, kalkoen, zalm en kitten.

Voordelen Prins Train & Care en Play & Care

  • De tube is makkelijk mee te nemen
  • Door het dier zijn aandacht op de tube te laten richten kan de hond of kat goed begeleid of afgeleid worden
  • Handig hulpmiddel bij het trainen en verzorgen van het dier
  • Perfect te doseren
  • Geen last meer van kruimels of vieze handen
  • Heerlijke snack

Prins beloningscrèmes, de ideale beloning

Prins Train & Care en Play & Care beloningscrèmes zijn 100% natuurlijk en vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Na openen blijft de beloningscrème in de koelkast enkele dagen goed.

Meer weten over werken met Train & Care en Play & Care?

De Train & Care en Play & Care beloningscrèmes zijn nu beschikbaar bij geselecteerde verkooppunten. Vind hier een verkooppunt bij jou in de buurt!