De winnaars zijn bekend!

Gefeliciteerd, jullie zijn de winnaars van een Prinsheerlijk Smulpakket!:

  • Linda van Haperen
  • Karel Straatman
  • Petra Karo
  • Sanne Morsink
  • Mirjam Klomp

Jullie ontvangen per mail persoonlijk bericht.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Niets leukers dan zelf iets lekkers maken voor je hond! Smult jouw dier ook zo van koekjes? Stuur ons een foto of video van jouw smuldier naar acties@prinspetfoods.nl en maak kans op een Prinsheerlijk Smulpakket! De actie loopt tot maandag 5 november. Vrijdag 9 november maken we op deze pagina de winnaars bekend.
 

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes, tips en acties van Prins? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je iedere maand op de hoogte!

Zelf koekjes bakken voor je hond?

Wij hebben een leuk recept voor je: 'Heartbreakers'. Verwarm om te beginnen de oven voor op circa 180 graden, bekleed de bakplaat of het bakrooster met een stuk ovenpapier en pak een mengkom en een vork. Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. En houd je huisdieren even uit de buurt van de oven om te voorkomen dat ze hun nieuwsgierige neus branden!

Nodig

Zo maak je de koekjes

Meng het bakmeel met het ei en de zalmpaté. Voeg indien nodig een of enkele scheutjes water toe, tot je een werkbaar deeg krijgt. Bestuif je werkblad en het deeg met wat bloem, zodat het minder kleverig wordt, en vorm het deeg met je handen en vingers tot een platte plak van ongeveer een halve centimeter dik. Gebruik de bakvorm om harten uit het deeg te steken. Als het deeg erg klef en kleverig is, kun je de hartvorm vullen met deeg en daarna weghalen. Je kunt het deeg desgewenst even in vershoudfolie laten rusten in de koelkast of opstijven in de vriezer, zodat het steviger wordt. Krijg je meer hompen dan hartjes? Wees gerust: je dier vindt die straks net zo lekker, het komt allemaal goed! Bak de koekjes afhankelijk van hun formaat en dikte in circa 20 minuten in het midden van de oven tot ze mooi goudbruin en gaar zijn.

Lekker gezond

Prins Train & Care zalmpaté is rijk aan verse zalm, de favoriete smaak van veel honden en katten. Zalm is een belangrijke bron van omega 3-vetzuren, die de huid en vacht ondersteunen en passen in een gezonde voeding.

Breken maar!

Je draagt je dier natuurlijk een warm hart toe, maar laat de koekjes eerst goed afkoelen voor je ze geeft! Breek de harten in kleine stukjes voordat je ze aan je dier geeft. Je kunt de heartbreakers heel goed inzetten bij je training. Stop een koekje in je (jas)zak en breek er elke keer als je dier iets goed doet een stukje af om hem te belonen. Gaat je hond bijvoorbeeld netjes zitten bij het omdoen van zijn halsband? Koekje! Komt hij blij naar je toe rennen tijdens de wandeling? Koekje!

Lucht je  !

Of je nu meer wilt weten over een lekker recept of een gezonde voeding: wij hebben een groot hart voor honden en katten! Voor iedereen staan we klaar met een gratis advies op maat. Wil je iets weten? Heb je iets op je hart? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op via 0318-524245, advies@prinspetfoods.nl of chat met ons via www.prinspetfoods.nl