Prins SportCare

Prins SportCare is speciaal voor honden die topprestaties moeten leveren met sporten of werken. Er zijn veel verschillende activiteiten waarbij je een hond fysiek en mentaal kunt uitdagen. Voeding speelt een belangrijke rol bij ondersteunen van de prestaties waardoor het belangrijk is om de juiste voeding te kiezen. Onze professionele SportCare voedingen zijn niet verkrijgbaar in de dierenspeciaalzaak, maar te bestellen via een Prins SportCoach of het Prins CareTeam. Ben je geïnteresseerd in SportCare Running & Trail, SportCare Working & Endurance of SportCare Racing & Sprint? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in en ontvang advies op maat.

Samenstelling

De geperste brokvoedingen zijn nutritioneel uitgebalanceerd voor elke sporthond. Zo gebruiken sprinthonden met name koolhydraten als energiebron tijdens sprint. En honden die lange afstanden afleggen hebben juist weer een voeding nodig met een hoog vetgehalte wat het uithoudingsvermogen verbetert. Naast een uitgebalanceerde voeding voor elke sporthond hebben deze voedingen allemaal ook extra eigenschappen om de gewrichten, stofwisseling en weerstand te ondersteunen.

De voordelen van

Prins SportCare

Geconcentreerde voeding met een lagere maagbelasting, zeer geschikt voor sportieve honden
Uitgebalanceerd voor elke (semi) professionele sporthond
Unieke ingrediënten voor extra ondersteuning van de gewrichten, stofwisseling en weerstand
100% natuurlijke voeding: zonder synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen
Hoge verteerbaarheid, zorgt voor minder ontlasting
Ingrediënten van hoge kwaliteit als kip en kalkoen, zalmolie en vitaminen en mineralen zorgen voor de juiste ondersteuning.

Wanneer

Prins SportCare?

  • Racing & Sprint
    Windhondenrennen en coursing
  • Working & Endurance
    Sledehonden, jachthonden, werkhonden en reddingshonden
  • Running & Trail
    Agility, canicross, dogdance, dogfrisbee, flyball, jacht, speuren, treibball en watersport

Prins SportCare
producten

Prins SportCare
Geperste voeding voor sprinthonden
Prins SportCare
Geperste voeding voor sporthonden
Prins SportCare
Geperste voeding voor werk- en sledehonden

Informatie aanvragen

Onze professionele SportCare voedingen zijn niet verkrijgbaar in de dierenspeciaalzaak, maar te bestellen via Prins. Ben je geïnteresseerd in SportCare Running & Trail, SportCare Working & Endurance of SportCare Racing & Sprint? Vraag dan via dit formulier meer informatie aan.