Prins Dieetvoedingen kat

Onze hoogwaardige dieetvoedingen bieden ondersteuning aan katten met voedselovergevoeligheid, overgewicht, diabetes, nierfalen en struviet- en calciumoxalaatblaasgruis

Alle producten

Prins VitalCare Protection

Deze voedingen bevatten unieke ingrediënten die preventieve ondersteuning bieden. Voor bewuste katteneigenaren die hun kat écht iets meer willen bieden.

Alle producten

Prins VitalCare

Onze VitalCare voedingslijn bevat krokante brokvoedingen voor katten met een onderhoudend, preventief en oplossend karakter. Voor iedere kat wat wils!

Alle producten

Prins TotalCare kat

100% natuurlijke diepvries vers vleesmaaltijden op basis van een hoge kwaliteit vlees, aangevuld met vitaminen en mineralen om te zorgen voor een evenwichtige voeding.

Alle producten

Prins Train & Care Kat

Een smakelijke beloningspasta in een tube, die in te zetten is bij het trainen met en verzorgen van je kat, of gewoon als lekker verwenmomentje tussendoor.

Alle producten

Prins NatureCare Kat

Lekker en gezond afwisselen met NatureCare vleesvoedingen voor de kat. Complete maaltijden, perfect als dagelijkse voeding of als traktatie voor je kat.

Alle producten

Prins Fit Selection kat

Krokante voeding met hoogwaardige en goed verteerbare ingrediënten die bij uitstek geschikt is voor volwassen familiekatten van alle rassen.

Alle producten