Ben jij een hbo- of wo- student, bijvoorbeeld richting dierwetenschappen of diergeneeskunde, die veel kennis heeft van gezondheid en gedrag van huisdieren? Kun jij daar heel bevlogen over praten en vind je het leuk om mensen te adviseren en te begeleiden terwijl jij relevante werkervaring opdoet? Solliciteer dan direct op deze afwisselende functie bij Prins Petfoods!

Binnen ons adviesteam (het Prins CareTeam) zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. Vanuit ons kantoor in Veenendaal beantwoord je de meest uiteenlopende vragen via telefoon, mail en chat van consumenten en zakelijke doelgroepen zoals dierenspeciaalzaken en fokkers. Bij het adviseren staan het delen van kennis en het welzijn van het dier centraal. Daarnaast bedien je de chat tijdens diverse livestreams, werk je in de toekomst als gastvrouw in ons bezoekerscentrum en help je bij beurzen en evenementen.

In deze functie werk en leer je dus tegelijk. Je doet relevante werkervaring op, krijgt een uitgebreide interne training en leert omgaan met vragen van consumenten en zakelijke doelgroepen.

Je werkzaamheden bij het CareTeam verricht je van maandag tot en met vrijdag van 17.00 tot 21.00 uur. Tijdens de schoolvakanties bestaat de mogelijkheid extra (overdag) te werken. Daarnaast kun je ook in de weekenden ingezet worden in ons bezoekerscentrum en tijdens evenementen op externe locaties in Nederland.

Wie zoeken wij?

  • Je volgt een hbo- of wo-opleiding bijvoorbeeld richting dierwetenschappen, diergeneeskunde of vergelijkbaar
  • Je bent communicatief vaardig, klantgericht en je hebt overtuigingskracht
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs B en een auto
  • Je woont in de omgeving Veenendaal
  • Je bent in de avonden beschikbaar en flexibel inzetbaar

Wat bieden wij?

  • Werken bij een Nederlands familiebedrijf met een informele en gemoedelijke werksfeer
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, een volledige reiskostenvergoeding op basis van € 0,19 per kilometer en een goede kortingsregeling voor onze eigen honden- en kattenvoeding
  • Een actieve personeelsvereniging die regelmatig gezellige uitjes organiseert
  • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen, onder meer door het volgen van trainingen en opleidingen

Wie zijn wij?

Prins Petfoods is een Nederlandse producent van hoogwaardige 100% natuurlijke kwaliteitsvoedingen voor honden en katten. Respect voor mens en dier, zowel binnen als buiten de organisatie, is voor Prins vanzelfsprekend. Ons familiebedrijf staat voor kwaliteit, deskundigheid, milieu & duurzaamheid, betrokkenheid en innovatie. Deze kernwaarden zijn belangrijke pijlers binnen onze organisatie en vormen de leidraad waarmee Prins in de praktijk verantwoord onderneemt. De producten van Prins worden in dierenspeciaalzaken en tuincentra verkocht.

Onderdeel van Prins Petfoods is de Martin Gaus Academie. Dit kennis- en opleidingsinstituut voor professionals in de dierenbranche verzorgt onder meer opleidingen voor kynologisch instructeur, kynologisch gedragstherapeut en hondenfokker. Daarnaast bieden we er tal van bijscholingsmogelijkheden in de vorm van lezingen, workshops en seminars. Prins is initiatiefnemer van educatiecentrum EduPet, hét kennis- en inspiratiecentrum van Nederland, toegankelijk voor alle dierenliefhebbers die een huisdier bezitten of beroepsmatig met dieren bezig (willen) zijn. De Katten Academie verzorgt opleidingen, nascholing en seminars over het gedrag en de verzorging van katten. Via onze eigen trimsalon geven we ook praktijkonderwijs.

Interesse?

Ben jij die nieuwe, enthousiaste collega die we zoeken? We zien je motivatie en cv graag tegemoet! Solliciteer via onderstaande button of mail je sollicitatie naar werken@prinspetfoods.nl ter attentie van Charlena ter Beek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.