Respect voor mens, dier en omgeving
Samenwerken
Gezellige sfeer
Betrokkenheid

Werken bij Prins

Wil je jouw kwaliteiten inzetten, werken in een dynamische omgeving en heb je een passie voor dieren? Dan ben je bij Prins Petfoods op je plek! Bij Prins werken mensen met een passie voor dieren. Hoogwaardige, 100% natuurlijke honden- en kattenvoeding op maat maken is onze specialiteit, het welzijn van dieren verbeteren onze missie. Dat doen we op onze eigen deskundige, persoonlijke, bewuste, verrassende en eigenzinnige manier. 

Stages & afstudeeropdachten

Wil jij graag stage lopen bij een Nederlands familiebedrijf met enthousiaste collega’s uit verschillende vakgebieden? Wil je praktijkervaring op doen en leren van de experts? Wil je goede begeleiding én ruimte voor eigen inbreng? Dan is Prins hét stagebedrijf voor jou!

Bij Prins zijn we altijd op zoek naar studenten met een frisse en creatieve blik! We houden van vernieuwen en verrassen. We lopen voorop en vinden het belangrijk dat we dat blijven doen! We kunnen jouw kennis en vaardigheden goed gebruiken in onze innovatieve projecten. Meteen solliciteren? Bekijk hieronder onze vacatures.

Vragen?

Heb je een vraag over werken bij Prins of over een specifieke vacature? Mail dan naar werken@prinspetfoods.nl, we helpen je graag. 

Vacatures bij Prins