Respect voor mens, dier en omgeving
Samenwerken
Gezellige sfeer
Betrokkenheid

Werken bij Prins

Wil je jouw kwaliteiten inzetten, werken in een dynamische omgeving en heb je een passie voor dieren? Dan ben je bij Prins Petfoods op je plek! Bij Prins werken mensen met een passie voor dieren. Hoogwaardige, 100% natuurlijke honden- en kattenvoeding op maat maken is onze specialiteit, het welzijn van dieren verbeteren onze missie. Dat doen we op onze eigen deskundige, persoonlijke, bewuste, verrassende en eigenzinnige manier. 

Ben jij op zoek naar een stage of een bijbaan?

Bij Prins zijn we altijd op zoek naar studenten met een frisse en creatieve blik! We houden van vernieuwen en verrassen. We lopen voorop en vinden het belangrijk dat we dat blijven doen! We kunnen jouw kennis en vaardigheden goed gebruiken in onze innovatieve projecten.

Wil jij graag stage lopen of je afstudeeropdracht doen bij een Nederlands familiebedrijf met enthousiaste collega’s uit verschillende vakgebieden? Wil je praktijkervaring op doen en leren van de experts? Wil je goede begeleiding én ruimte voor eigen inbreng? Dan is Prins hét stagebedrijf voor jou! Meteen solliciteren? Bekijk hieronder onze vacatures.

Ben jij een hbo- of wo- student, bijvoorbeeld richting dierwetenschappen of diermanagement, die op zoek is naar een leuke bijbaan en vind je het leuk om mensen te adviseren en te begeleiden terwijl jij relevante werkervaring opdoet? Neem dan contact met ons op via werken@prinspetfoods.nl.

Vragen?

Heb je een vraag over werken bij Prins of over een specifieke vacature? Mail dan naar werken@prinspetfoods.nl, we helpen je graag. 

Vacatures bij Prins