Alles over Prins

Prins is een bruisend familiebedrijf met een fijne werksfeer. Het maken van hoogwaardige, 100% natuurlijke honden- en kattenvoedingen is onze specialiteit, het welzijn van dieren verbeteren onze missie. Dat doen we niet alleen door het maken van goede producten en bedenken van verrassende concepten, maar ook door het op een zo persoonlijk mogelijke manier overdragen van heel veel kennis. We vertellen je graag alles over Prins!

Alles over Prins

Het leuke is dat we alles graag helemaal zelf doen, eigenzinnig als we zijn. Dat betekent dat we heel veel verschillende specialiteiten in eigen huis hebben: van een brokkenmaker en een cameraman tot een dierenarts en een grafisch designer. Zo kunnen we onze eigen voerverpakkingen ontwerpen, onze eigen video’s maken en samen met onze eigen deskundigen onze eigen opleidingen opzetten. 

Samen sterk

Bij Prins vinden we respect voor mens en dier heel belangrijk. Net als kwaliteit, deskundigheid, milieu en duurzaamheid, betrokkenheid en innovatie. Waar je ook werkt en wat je ook doet bij Prins, iedereen is proactief, enthousiast, flexibel, klantvriendelijk en gastvrij. Zo kunnen we samen als team prachtige prestaties neerzetten.

Dit zijn wij

Onze labels

Edupet

Hét kenniscentrum voor liefhebbers en professionals in de huisdierenbranche.

Martin Gaus Academie

Een kennis- en opleidingsinstituut voor professionals in de dierenbranche.

EduVet

Uniek veterinair trainingcentrum in Veenendaal.

Onze collega’s

De Prins-familie telt momenteel 80 collega’s. Er heerst een gezellige en informele werksfeer waardoor er goed contact is met collega’s. Daarnaast is er sprake van korte lijnen waardoor er snel geschakeld wordt.

werken bij prins

Dit bieden we

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen op fulltime basis, een goede pensioen- en ANW-hiaatregeling, een volledige reiskostenvergoeding op basis van € 0,19 per kilometer.
  • Een goede kortingsregeling voor onze honden- en kattenvoeding.
  • Een actieve personeelsvereniging (PrinsClub) die regelmatig gezellige uitjes organiseert.
  • Elke maandag een heerlijke gezamenlijke lunch van de zaak.
  • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen, onder meer door het volgen van trainingen en opleidingen.

Verras ons!

Heb jij kwaliteiten die we kunnen gebruiken? En een dierenhart? Verras ons met je motivatie en cv als je denkt dat jij goed in ons team past! Je kunt je sollicitatie mailen naar werken@prinspetfoods.nl ter attentie van Mariska Suvé of gebruik het online sollicitatieformulier.

Ben jij enthousiast geworden?
Bekijk onze vacatures