Ben jij in staat met jouw kennis, ervaring en creativiteit de boodschap van Prins op een heldere en professionele manier visueel te vertalen? Wil je deel uitmaken van een gedreven team in een werkomgeving met ‘never a dull moment’? Dan ben jij de AV-specialist die wij zoeken!

Als AV-specialist plan en verricht je samen met de collega’s van de afdeling Marketing en Sales (24 medewerkers) camera- en montagewerkzaamheden voor videocontent voor diverse projecten binnen Prins. Bij Prins doen we graag zo veel mogelijk in eigen huis. Zo hebben we onze eigen ontwerpers, marketeers en zelfs een eigen videoteam om van onze marketingconcepten een belevenis te maken. Jij werkt nauw samen met onze AV-specialisten, videograaf, fotograaf en vormgevers.

Wat ga je doen als AV-specialist?

 • Je denkt mee in het bedenken van creatieve concepten en bereidt de videoproducties voor
 • Je filmt (ook op locatie), assisteert in de productie en verzorgt de editing van diverse videoproducties
 • Je zorgt voor de juiste inzet van audiovisuele apparatuur en de technische ondersteuning bij events zoals trainingen, presentaties en workshops in ons eigen auditorium, de studio, de regiekamer en collegezaal op locatie Veenendaal en Lelystad
 • Je komt met vernieuwende ideeën op het gebied van videocontent en werkt deze uit in concrete plannen

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een MBO opleiding richting AV-specialist afgerond, aangevuld met relevante werkervaring
 • Je hebt gewerkt met audiovisuele apparatuur en systemen en kennis van montagesoftware Adobe Première
 • Je bent creatief, flexibel, stelt hoge eisen aan je werk, neemt initiatief en kunt goed plannen en organiseren

Wat bieden wij?

 • Werken bij een oer-Hollands familiebedrijf met een informele en gemoedelijke werksfeer 
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen op fulltime basis, een goede pensioen- en Anw-hiaatregeling, een volledige reiskostenvergoeding o.b.v. € 0,19 per kilometer en een goede kortingsregeling voor Prins honden- en kattenvoeding
 • Een actieve personeelsvereniging die regelmatig gezellige uitjes organiseren
 • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen, onder meer door het volgen van trainingen en opleidingen

Wie zijn wij?

Prins Petfoods is een Nederlandse producent van hoogwaardige 100% natuurlijke kwaliteitsvoedingen voor honden en katten. Respect voor mens en dier, zowel binnen als buiten de organisatie, is voor Prins vanzelfsprekend. Ons familiebedrijf staat voor kwaliteit, deskundigheid, milieu & duurzaamheid, betrokkenheid en innovatie. Deze kernwaarden zijn belangrijke pijlers binnen onze organisatie en vormen de leidraad waarmee Prins in de praktijk verantwoord onderneemt. De producten van Prins worden in dierenspeciaalzaken en tuincentra verkocht.

Kennis is de rode draad binnen ons bedrijf. Zo organiseert EduPet Education cursussen en congressen voor alle dierliefhebbers. Van koudbloed tot volbloed; het kennisaanbod loopt van honden, katten, vissen, erfdieren, herpeten als reptielen en amfibieën tot paarden. De Martin Gaus Academie is een kennis- en opleidingsinstituut voor professionals in de dierenbranche en verzorgt onder meer opleidingen tot kynologisch instructeur, kynologisch gedragstherapeut en hondenfokker en biedt tal van bijscholingsmogelijkheden in de vorm van lezingen, workshops en seminars. De Katten Academie verzorgt opleidingen, nascholing en seminars over het gedrag en de verzorging van katten, onder andere via praktijkonderwijs in onze eigen trimsalon.

Interesse?

Ben jij de AV-specialist die we zoeken en herken jij jezelf in het profiel? Dan zien wij jouw motivatie, cv en portfolio graag tegemoet. Solliciteren kan via onderstaande button of mail je sollicitatie naar werken@prinspetfoods.nl ter attentie van Charlena ter Beek.