Vind jij het leuk om samen met een klein team e-learning te ontwikkelen? Bruis je van de ideeën om leerervaringen zo leuk, leerzaam en soepel mogelijk te laten verlopen? Beschik jij over de kennis en ervaring om studenten hun kennis over huisdieren te laten vergroten? Dan ben jij de e-learning ontwikkelaar die wij zoeken!

In deze afwisselende en zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van interactieve en interessante e-learning voor verschillende platformen van de Martin Gaus Academie in Lelystad, een van de labels van Prins Petfoods in Veenendaal. Jij werkt voornamelijk vanuit Lelystad. Het delen van kennis vinden we enorm belangrijk. Daarom zoeken we iemand die als geen ander weet hoe je dat het beste kunt doen.

Wat ga je doen?

Jij maakt leuke, leerzame en interactieve modules van het lesmateriaal dat onze docenten en experts in de vorm van tekst, afbeeldingen en video’s bij jou aanleveren. In onderling overleg weet je hun expertise op de juiste wijze over te brengen. Daarmee ben je verantwoordelijk voor de uitstraling, interactiviteit, het plezier en leergemak dat onze studenten tijdens het volgen van hun modules ervaren.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt ervaring met Adobe Captivate
 • Je hebt ICT-ervaring zoals web-development of interaction design
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • Je werkt zelfstandig, nauwkeurig, gestructureerd en bent proactief
 • Het is een pre als je ervaring hebt met onderwijs- of opleidingskunde
 • Je hebt affiniteit met huisdieren, bij voorkeur honden en/of katten

Wat bieden wij?

 • Werken bij een Nederlands familiebedrijf met een fijne werksfeer, korte lijnen en goed contact met collega’s
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen op fulltime basis, een goede pensioen- en ANW-hiaatregeling, een volledige reiskostenvergoeding op basis van € 0,19 per kilometer en een goede kortingsregeling voor onze honden- en kattenvoeding
 • Een fulltime baan voor minimaal een half jaar met uitzicht op verlenging
 • Een actieve personeelsvereniging die regelmatig gezellige uitjes organiseert
 • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen door het volgen van trainingen en opleidingen

Wie zijn wij?

De Martin Gaus Academie verzorgt als kennis- en opleidingsinstituut voor professionals in de dierenbranche onder meer opleidingen voor kynologisch instructeur, kynologisch gedragstherapeut en hondenfokker. Daarnaast bieden we met een klein team bevlogen medewerkers en een grote groep docenten van naam tal van bijscholingsmogelijkheden als lezingen, workshops en seminars.

De Martin Gaus Academie is onderdeel van Prins Petfoods, een Nederlandse producent van hoogwaardige 100% natuurlijke kwaliteitsvoedingen voor honden en katten. Respect voor mens en dier is voor Prins vanzelfsprekend. Ons familiebedrijf staat voor kwaliteit, deskundigheid, milieu & duurzaamheid, betrokkenheid en innovatie.

Interesse?

Ben jij de enthousiaste e-learning ontwikkelaar die we zoeken? Dan zien wij je motivatie en cv graag tegemoet! Je kunt solliciteren via onderstaande button of mail je sollicitatie naar werken@prinspetfoods.nl t.a.v. Charlena ter Beek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.