Wil jij stage lopen bij een sterk merk en heb je passie voor huisdieren? Ben je creatief en heb je een uitstekend gevoel voor taal? Dan is de (meewerk)stage Online Marketing & Communicatie bij Prins Petfoods perfect voor jou!

Wat ga je doen?

Wij hebben vanaf februari 2022 ruimte voor een marketingcommunicatie stagiair(e) die de afdeling ondersteunt. Als stagiair maak je onderdeel uit van ons Marketingteam, dat bestaat uit 21 enthousiaste collega’s. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het meedenken en ondersteunen bij de uitvoering van marketingactiviteiten (offline, online en retail), social media, contentmarketing en e-mailmarketing (MailChimp). Daarnaast denk je mee over de SEO-mogelijkheden en de (online) vindbaarheid van onze website.

Wie zoeken wij?

  • Je volgt een HBO of WO opleiding op het gebied van Marketing of Communicatie
  • Je bent vindingrijk, communicatief sterk en beschikt over een zelfstandige werkhouding
  • Je hebt ervaring met verschillende social media platformen en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied

Wat bieden wij?

  • Een leerzame en afwisselende stageplaats (meewerkstage) vanaf september voor 5 maanden
  • Werken bij een Nederlands familiebedrijf met een informele en gemoedelijke werksfeer waardoor er sprake is van korte lijnen en goed contact met enthousiaste collega’s
  • Goede begeleiding en volop ruimte voor eigen inbreng
  • Flexibele werktijden
  • Een goede stagevergoeding en een kortingsregeling voor onze eigen honden- en kattenvoeding
  • Een actieve personeelsvereniging die regelmatig gezellige uitjes organiseert waarbij je van harte welkom bent

Wie zijn wij?

Prins Petfoods is een Nederlandse producent van hoogwaardige 100% natuurlijke kwaliteitsvoedingen voor honden en katten. Respect voor mens en dier, zowel binnen als buiten de organisatie, is voor Prins vanzelfsprekend. Ons familiebedrijf staat voor kwaliteit, deskundigheid, milieu & duurzaamheid, betrokkenheid en innovatie. Deze kernwaarden zijn belangrijke pijlers binnen onze organisatie en vormen de leidraad waarmee Prins in de praktijk verantwoord onderneemt. De producten van Prins worden in dierenspeciaalzaken en tuincentra verkocht.

Kennis is de rode draad binnen ons bedrijf. Zo organiseert Edupet Education cursussen en congressen voor alle dierliefhebbers. Van koudbloed tot volbloed; het kennisaanbod loopt van honden, katten, vissen, erfdieren, herpeten als reptielen en amfibieën tot paarden. De Martin Gaus Academie is een kennis- en opleidingsinstituut voor professionals in de dierenbranche en verzorgt onder meer opleidingen voor kynologisch instructeur, kynologisch gedragstherapeut en hondenfokker en biedt tal van bijscholingsmogelijkheden in de vorm van lezingen, workshops en seminars. De Katten Academie verzorgt opleidingen, nascholing en seminars over het gedrag en verzorging van katten, onder andere via praktijkonderwijs in onze eigen trimsalon.

Interesse?

Ben jij die enthousiaste, nieuwe stagiair die we zoeken? We zien je cv en motivatie graag tegemoet. Je kunt solliciteren via de onderstaande button.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs