Ben jij op zoek naar een leerzame AV-stageplek? Prins Petfoods heeft ruimte voor een enthousiaste stagiair(e) AV-specialist vanaf september 2021 voor 6 maanden.

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) AV-Specialist creëer je videocontent voor diverse projecten binnen Prins en onze labels EduPet, de Katten Academie en Martin Gaus Academie. Samen met onze AV-Specialist ga je opnames te maken. Je denkt mee met de opzet en scripts, treft voorbereidingen, filmt (ook op locatie), assisteert in de productie (licht en geluid) en je bent een ster in het editen van video’s en het op maat maken van online content. Prins Petfoods beschikt over een eigen studio en auditorium met nieuwe en professionele apparatuur.

Wie zoeken wij?

 • Je volgt op dit moment een MBO-opleiding AV-productie
 • Je hebt passie voor filmen en bent leergierig
 • Je bent flexibel inzetbaar, ook bereid om ’s avonds en in de weekenden te werken
 • Je woont in de omgeving Veenendaal
 • Je hebt een zelfstandige werkhouding, bent creatief en hebt affiniteit met dieren

Wat bieden wij?

 • Een leerzame en afwisselende stageplaats vanaf september 2021 voor 6 maanden
 • Stage lopen bij een oer-Hollands familiebedrijf met een informele en gemoedelijke werksfeer waardoor er sprake is van korte lijnen en goed contact met enthousiaste collega’s
 • Goede begeleiding en volop ruimte voor eigen inbreng
 • Flexibele werktijden
 • Een inspirerende werkplek in Veenendaal waar gewerkt wordt met professionele apparatuur
 • Een goede stagevergoeding, een volledige reiskostenvergoeding obv € 0,19 per kilometer en een kortingsregeling voor onze eigen honden- en kattenvoeding
 • Een actieve personeelsvereniging die regelmatig gezellige uitjes organiseert waarbij je van harte welkom bent

Wie zijn wij?

Prins Petfoods is een Nederlandse producent van hoogwaardige 100% natuurlijke kwaliteitsvoedingen voor honden en katten. Respect voor mens en dier, zowel binnen als buiten de organisatie, is voor Prins vanzelfsprekend. Ons familiebedrijf staat voor kwaliteit, deskundigheid, milieu & duurzaamheid, betrokkenheid en innovatie. Deze kernwaarden zijn belangrijke pijlers binnen onze organisatie en vormen de leidraad waarmee Prins in de praktijk verantwoord onderneemt. De producten van Prins worden in dierenspeciaalzaken en tuincentra verkocht.

Onderdeel van Prins Petfoods is de Martin Gaus Academie, een kennis- en opleidingsinstituut voor professionals in de dierenbranche en verzorgt onder meer opleidingen voor kynologisch instructeur, kynologisch gedragstherapeut en hondenfokker. Daarnaast bieden we er tal van bijscholingsmogelijkheden in de vorm van lezingen, workshops en seminars. Prins is initiatiefnemer van educatiecentrum EduPet, hét kennis- en inspiratiecentrum van Nederland, toegankelijk voor alle dierenliefhebbers die een huisdier bezitten of beroepsmatig met dieren bezig (willen) zijn. De Katten Academie verzorgt opleidingen, nascholing en seminars over het gedrag en de verzorging van katten. Via onze eigen trimsalon geven we ook praktijkonderwijs.

Interesse?

Ben jij die enthousiaste stagiair(e) die we zoeken? We zien je cv en motivatie graag tegemoet. Je kunt solliciteren via onderstaande button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.