Stichting Poezenbende zet zich samen met Prins in voor zwerfkatten, verwilderde katten en kittens in nood. Nathalie Franken en haar team maken van dieren die soms jarenlang op straat hebben gezworven weer prinsjes en prinsesjes.

Poezenbende helpt in en rond het Brabantse Veldhoven al enkele jaren zwerfkatten door ze te voeren, castreren en indien mogelijk van de straat te halen. Katten die niet plaatsbaar zijn, kunnen rekenen op levenslange zorg. Daarvoor zijn vrijwilligers en donaties nodig. Jij kunt helpen door gastouder te worden en een gouden mandje te bieden!

Alle beetjes helpen

Niet alleen in Brabant, maar overal zijn kattenopvangen actief. Soms is het een heel kleine moeite om ze te steunen, bijvoorbeeld door iets simpels als het inleveren van je statiegeldbonnetje. Alle kleine beetjes helpen en het gevoel dat het redden van zo’n klein, kwetsbaar levend wezentje je oplevert, is volgens Poezenbende ‘onbetaalbaar’.

Word een engel!

‘Engeltjes’, noemt Poezenbende het kleine team van vrijwilligers dat dag en nacht voor zwerfkatten en moederloze kittens klaarstaat. Ook jij kunt een reddende engel zijn! Kijk snel op de Facebookpagina van stichting Poezenbende of neem contact op met een opvang in jouw buurt.

Stichting Poezenbende helpt zwerfkatten

Goede doelen

Prins krijgt vaak verzoeken van goede doelen voor donaties of voer. Wat zouden we graag iedereen willen helpen, maar dat is helaas onmogelijk. We proberen onder meer ons steentje bij te dragen door ieder jaar een goede doelen-actie te organiseren. Heb jij een sponsorvraag voor Prins? Dien hier je sponsorverzoek in!