#brokkenpiloot

Hoeveel brokjes kan jouw hond vangen in 10 seconden? Doe mee aan onze social media challenge en maak kans op 2 kaarten voor Animal Event 2022. Onder de leukste filmpjes verloten we in totaal 10x2 kaarten. Je hond hoeft dus zeker niet alle brokjes te vangen, als jullie maar plezier hebben! Vrijdag 22 april maken we de winnaars bekend.

Zo doe jij mee

Via Facebook, Instagram & TikTok kun jij meedoen aan onze challenge. Kies hieronder jouw favoriete socialmediaplatform en upload jouw brokkenpilootvideo. Vergeet niet om ons te taggen en #brokkenpiloot te gebruiken.

  • Facebook: post jouw video onder onze oproep.
  • Instagram: gebruik ons muziekje en deel jouw video via Instagram Reels.
  • TikTok: gebruik ons muziekje en deel jouw video via je account.

Hap! 

Stitch doet in die video hieronder aan haringhappen! Hij vangt namelijk onze Herring & Rice brokjes, met alleen haring als dierlijke eiwitbron en daarmee ideaal voor honden die gevoelig reageren op andere dierlijke eiwitbronnen. 

Zo blijft het voor iedereen leuk

  • Gooi niet meer dan 1 brokje per keer.
  • Zorg dat de brokjes nooit op of achter, maar altijd net iets voor de hond landen. Zo voorkom je dat je hond tijdens het vangen rare sprongen of draaien moet maken.
  • Geef je hond 'doorsliktijd', zodat hij zich niet verslikt. 
  • Het kan zijn dat je hond gewoon even geen zin heeft in een vangspelletje. Dat kan hij bijvoorbeeld aangeven door weg te lopen of een andere kant op te kijken.

Zien we je op Animal Event 2022?

Heb jij zin om te snuitgolfen met je hond? Lekker te shoppen voor je kat? Dan ontmoeten we je vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 mei heel graag op Animal Event 2022, het grootste dierenfestival van Nederland op het terrein van het Event Center Beekse Bergen in Hilvarenbeek. We hebben een uitgebreid en superleuk programma voor je samengesteld! Je vindt ons tijdens Animal Event op Het Eiland, een groot gebied aan het water waar je heel actief kunt zijn, maar ook lekker kunt chillen. Je vindt er onder meer onze stand, twee workshoppistes, het Prins Kattencafé en een heel bijzonder kitten huis.

En wist je al dat je met onze speciale kortingscode kaarten kan kopen met 30% korting? Hier vind je meer informatie over deze actie. 

Ook interessant: