Voor volwassen honden met een gevoelige huid en vacht en/of spijsvertering

TotalCare Lamb & Rice Complete is een licht verteerbare diepvries vers vleesvoedingvoor gevoelige volwassen honden. Lamsvlees, kip rijst en olie die veel natuurlijke vitamine E en omega 3-vetzuren bevatten maken deze maaltijd speciaal geschikt voor honden met huid- en vachtproblemen. Voor een natuurlijk herstel van de vacht. TotalCare Lamb & Rice Complete bevat géén tarwegluten.

Glanzende vacht
Zalmolie ondersteunt een gezonde en glanzende vacht
Goede darmflora
Een probiotische werking draagt bij aan een optimale darmflora
Immuunsysteem
Vitaminen en mineralen ondersteunen het immuunsysteem

Voedingsinformatie

  • Samenstelling
  • Gebruiksaanwijzing
  • Hoeveelheid per dag
  • Overstappen
Analyse
Vocht58,0%
Ruw eiwit11,4%
Ruw vet22,0%
Ruwe as3,4%
Ruwe celstof0,8%
Koolhydraten4,4%
Mineralen
Calcium0,70%
Fosfor0,50%
Kalium0,17%
Magnesium0,04%
Natrium0,09%
Energiewaarde
2612 kcal/kg
Samenstelling: 

Kip, rundvlees, lamsvlees, rijst, bieten, zonnebloemolie, zalmolie

Verkrijgbaar in: 
600 gr
2,5 kg
10 kg

TotalCare LAMB & RICE Complete is geschikt voor volwassen honden van alle rassen met een gevoelige huid en vacht en/of spijsvertering. Het vers vlees op een koele plaats ontdooien. Na het ontdooien twee dagen in de koelkast houdbaar, niet opnieuw invriezen. Serveren op kamertemperatuur. Het vlees kan rauw worden gegeven. Verdere bereiding is niet nodig. Bied je hond een of meerdere dagen achtereen Prins TotalCare aan. Verdeel de dagportie TotalCare LAMB & RICE Complete over minimaal twee maaltijden per dag. Geef TotalCare LAMB & RICE Complete als hoofdmaaltijd of ter afwisseling op een andere voeding. TotalCare LAMB & RICE Complete is uitstekend te gebruiken in combinatie met een brokvoeding, zoals alle LAMB & RICE hypoallergenic brokvoedingen van Prins. Geef bij voorkeur geen vers vlees en brokken op één dag. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Overige bijvoeding wordt afgeraden.

Lichaamsgewicht (kg) 5 10 15 20 25
Schijven/dag volwassen hond 1 2 3 4 5

Voor honden is het belangrijk brokken en vers vlees niet op één dag te geven. Beter is het om een aantal aaneengesloten vleesdagen te houden. Dit komt de vertering van je hond ten goede. Krijgt jouw hond voor het eerst in zijn leven vers vlees, dan kun je het vlees het beste de eerste 2 dagen licht aankoken om het verteringsstelsel van de hond aan het rauwe vlees te laten wennen. Daarna kun je het vlees ontdooid rauw op kamertemperatuur geven.

100% natuurlijke voeding

Al onze producten zijn 100% natuurlijk en proefdiervrij. We gebruiken geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en werken alleen met ingrediënten van hoge kwaliteit, afkomstig van betrouwbare partners.

Vind een winkel