Voor pups en/of volwassen honden

TotalCare Super Active Complete is een complete voeding voor alle honden, van pup tot senior. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten dragen bij aan een goed werkend immuunsysteem, een optimale darmflora en een gezonde en glanzende vacht. Ondersteunt de gezondheid van je hond. TotalCare Super Complete bevat géén tarwegluten.

Goede darmflora
Heeft een probiotische werking voor een optimale darmflora.
Immuunsysteem
Vitaminen en mineralen ondersteunen het immuunsysteem.
Glanzende vacht
Zalmolie ondersteunt een gezonde en glanzende vacht.

Voedingsinformatie

  • Samenstelling
  • Gebruiksaanwijzing
  • Hoeveelheid per dag
  • Overstappen
Analyse
Vocht61,5%
Ruw eiwit14,8%
Ruw vet14,0%
Ruwe as3,0%
Ruwe celstof0,7%
Koolhydraten6,0%
Mineralen
Calcium0,70%
Fosfor0,50%
Kalium0,17%
Magnesium0,04%
Natrium0,09%
Energiewaarde
2092 kcal/kg
Samenstelling: 

Kip, rundvlees, maïs, bieten, zonnebloemolie, zalmolie

Verkrijgbaar in: 
600 gr
2,5 kg
10 kg

TotalCare SUPER ACTIVE Complete is geschikt voor honden van alle leeftijden. Het vlees op een koele plaats ontdooien. Na het ontdooien twee dagen in de koelkast houdbaar, niet opnieuw invriezen. Serveren op kamertemperatuur. Het vlees kan rauw worden gegeven. Verdere bereiding is niet nodig. Verdeel de dagportie TotalCare SUPER ACTIVE Complete over minimaal twee maaltijden per dag. Geef Prins TotalCare SUPER ACTIVE Complete als hoofdmaaltijd of ter afwisseling op een andere voeding. TotalCare SUPER ACTIVE Complete is uitstekend te gebruiken in combinatie met een brokvoeding, zoals Prins ProCare SUPER ACTIVE of Prins ProCare Croque SUPER Performance. Geef bij voorkeur geen vers vlees en brokken op één dag. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Overige bijvoeding wordt afgeraden.

Lichaamsgewicht (kg) 5 10 15 20 25
Schijven (100 g) per dag volwassen hond 1 2 3 4 5
Schijven (100 g) per dag pup tot 12 maanden 2 4 6 8 10

Voor honden is het belangrijk brokken en vers vlees niet op één dag te geven. Beter is het om een aantal aaneengesloten vleesdagen te houden. Dit komt de vertering van je hond ten goede. Krijgt jouw hond voor het eerst in zijn leven vers vlees, dan kun je het vlees het beste de eerste 2 dagen licht aankoken om het verteringsstelsel van de hond aan het rauwe vlees te laten wennen. Daarna kun je het vlees ontdooid rauw op kamertemperatuur geven.

100% natuurlijke voeding

Al onze producten zijn 100% natuurlijk en proefdiervrij. We gebruiken geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en werken alleen met ingrediënten van hoge kwaliteit, afkomstig van betrouwbare partners.

Vind een winkel