De ideale beloning tijdens het spelen en verzorgen

Prins Play & Care Salmon is rijk aan verse zalm. Deze beloningscrème is niet alleen heel erg lekker, maar ook nog eens tarwe(gluten)vrij en bevat uitsluitend zalm als dierlijke eiwitbron. De beloningstube bevat als extra ingrediënt taurine, een essentieel aminozuur dat een belangrijke bouwsteen voor het lichaam vormt. Katten kunnen in tegenstelling tot honden niet zelf taurine in hun lichaam aanmaken. Het moet daarom speciaal aan hun eten worden toegevoegd. De tube maakt het makkelijk te doseren en de beloning kan rechtstreeks uit de tube worden gegeven. Deze snack is 100% natuurlijk, vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen en proefdiervrij.

Verse zalm
Rijk aan verse zalm
Graanvrij
Bevat geen tarwe, rijst, mais, of andere granen
Goede darmflora
Verrijkt met FOS (fructo-oligosaccharide) voor een gezonde darmflora

Voedingsinformatie

  • Samenstelling
  • Gebruiksaanwijzing
  • Overstappen
Analyse
Vocht66.0%
Ruw eiwit 10.2%
Ruw vet 18.2%
Ruwe as 1.4%
Ruwe celstof 0.2%
Mineralen
Niet van toepassing
Energiewaarde
2206kcal/kg
Samenstelling: 

zalm 35%, zalmolie (10%), melkeiwit, aardappelzetmeel, erwtenvezel, inuline (fructooligosaccharide) (0.5%), tomaat. * taurine 0.5%

Na openen bewaren in de koelkast en binnen enkele dagen opmaken. De tube na gebruik zorgvuldig sluiten. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Geef de voeding als beloning, dagelijks tot 5cm pasta onafhankelijk van de voedselinname.
Prins Play & Care is een aanvullende voeding, geen complete maaltijd. Het bevat namelijk niet alle voedingsstoffen die katten dagelijks nodig hebben. De beloningscrème is dus bedoeld om naast de dagelijkse maaltijd te geven.

100% natuurlijke voeding
Al onze producten zijn 100% natuurlijk en proefdiervrij. We gebruiken geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en werken alleen met ingrediënten van hoge kwaliteit, afkomstig van betrouwbare partners.

Vind een winkel