Vers vlees voor katten, van kitten tot senior

TotalCare Indoor Complete is een complete diepvries vers vleesvoeding voor alle katten, van kitten tot senior. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten dragen bij aan een goed werkend immuunsysteem, een optimale darmflora en een gezonde en glanzende vacht. Ondersteunt de gezondheid van jouw kat.

Goede darmflora
Een probiotische werking draagt bij aan een optimale darmflora
Glanzende vacht
Zalmolie ondersteunt een gezonde en glanzende vacht
Immuunsysteem
Vitaminen en mineralen ondersteunen het immuunsysteem

Voedingsinformatie

  • Samenstelling
  • Gebruiksaanwijzing
  • Hoeveelheid per dag
  • Overstappen
Analyse
Vocht61,1%
Ruw eiwit16,3%
Ruw vet14,9%
Ruwe as4,3%
Ruwe celstof0,3%
Koolhydraten0,8%
Mineralen
Calcium0,7%
Fosfor0,5%
Energiewaarde
2963 kcal/kg
Samenstelling: 

Kip (kippenvlees, kippenvel, bevleesde kippenrugdelen), rund (runderhart, rundvlees, runderlong, rundernier en runderlever), aardappeleiwit, zalmolie, zonnebloemolie, bietenpulp, inuline, natriumchloride.

Verkrijgbaar in: 
3 kg

Op een koele plaats ontdooien en serveren op kamertemperatuur. Ontdooid circa 2 dagen in de koelkast houdbaar, na het ontdooien niet opnieuw invriezen. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat.

Lichaamsgewicht (kg) 0,5 1 2 3 4 5 6
Aantal schijven* per dag volwassen kat - - 2 3 3-4 4 4-5
Aantal schijven per dag kitten 2 3 4 5 6 - -

*Let op: één schijfje is 25 gram. 

Katten mogen, in tegenstelling tot honden, wél brokken en vers vlees op één dag. Je kunt een deel van de dagelijkse portie brokjes vervangen door een schijfje vers vlees. Je kunt het vers vlees direct rauw aanbieden. Katten zijn erg kieskeurig, zorg dat het vlees goed ontdooid en op kamertemperatuur is. Katten eten vooral op basis van geur en moeten het vers vlees leren eten. Een paar dagen mengen met iets lekkers maakt de overgang gemakkelijker!

100% natuurlijke voeding

Al onze producten zijn 100% natuurlijk en proefdiervrij. We gebruiken geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en werken alleen met ingrediënten van hoge kwaliteit, afkomstig van betrouwbare partners.

Vind een winkel