Voor actieve volwassen katten van een groot ras

VitalCare Adult Maxi is een krokante voeding voor actieve volwassen katten van een groot ras (> 5 kg) tot circa 7 jaar. Deze volledige maaltijd ondersteunt de gewrichten van jouw kat en draagt bij aan een glanzende vacht en een gezond milieu in de blaas (door toevoeging van o.a. ammoniumchloride). Door de grotere brokvorm is deze voeding ook bij uitstek geschikt voor katten die hun voeding te snel eten.

Ondersteuning van de gewrichten
Zalmolie helpt de gewrichten te ondersteunen
Glanzende vacht
Zalmolie is rijk aan omega 3-vetzuren en ondersteunt een gezonde en glanzende vacht
Aangepaste brokvorm
Vorm en grootte van de brok zijn aangepast op het kauwgedrag en de voedingsopname van grotere katten

Voedingsinformatie

  • Samenstelling
  • Gebruiksaanwijzing
  • Hoeveelheid per dag
  • Overstappen
Analyse
Vocht9,0%
Ruw eiwit32,0%
Ruw vet20,0%
Ruwe as7,0%
Ruwe celstof4,0%
Koolhydraten28,0%
Mineralen
Calcium1,4%
Fosfor1,0%
Kalium0,6%
Magnesium0,08%
Natrium0,5%
Energiewaarde
4200 kcal/kg
Samenstelling: 

Gedehydreerd gevogelte, maïs, dierlijk vet (gevogelte, rund), maïsgluten, rijst, eipoeder, plantaardige voedingsvezels, gedroogde cichoreipulp, cellulose, hydrolysaat van kippenlever, lijnzaadolie, gist, zalmolie (0.5%), L-carnitine, lecithine, Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS), glucosamine & chondroïtine (750 mg/kg).

Verkrijgbaar in: 
1,5 kg
5 kg
10 kg

VitalCare ADULT MAXI kan droog gegeven worden. Bereiding is niet nodig. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Verdeel de dagportie VitalCare ADULT MAXI over meerdere kleine maaltijden per dag. Wil je jouw kat eens extra verwennen, geef dan een natvoeding uit het Prins NatureCare assortiment. Dit zijn gezonde en natuurlijke vleesmaaltijden voor jouw kat. Overige bijvoeding wordt afgeraden. 

  Aanbevolen
Lichaamsgewicht (kg) Hoeveelheid (gram/dag) 
3 55
4 65
5 80
6 90
7 100
8 110
9 120
10 130
11 135
12 145

Als je van een brokvoeding overstapt naar een brokvoeding van Prins, dan kun je dat doen door de oude en nieuwe voeding te mengen. Meng gedurende zeven dagen steeds meer nieuwe voeding door de oude tot je geheel bent overgestapt.

Krijgt je kat nog geen brokken en wil je van bijvoorbeeld een vleesvoeding overstappen naar een brokvoeding? Dan adviseren wij de kat in één keer over te zetten op de nieuwe voeding, dus niet door te mengen.

100% natuurlijke voeding

Al onze producten zijn 100% natuurlijk en proefdiervrij. We gebruiken geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en werken alleen met ingrediënten van hoge kwaliteit, afkomstig van betrouwbare partners.

Vind een winkel