Voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering, huid en vacht

VitalCare Sensitive hypoallergenic is een hoogwaardige voeding speciaal voor katten met een gevoelige spijsvertering. Deze voeding bevat één geselecteerde dierlijke eiwitbron vis (haring), wat de kans op een overgevoeligheidsreactie vermindert. De toevoeging van omega 3-vetzuren draagt bij aan een verbeterde conditie van de gevoelige huid en zorgen voor een glanzende vacht.

Omega 3-vetzuren
Omega 3-vetzuren dragen bij aan een verbeterde conditie van de gevoelige huid en zorgen voor een glanzende vacht
Hypoallergeen
Geselecteerde dierlijke eiwitbron van vis (haring) vermindert de kans op een overgevoeligheidsreactie
Goede darmflora
Voedingsvezels als Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS) zorgen voor een evenwichtige darmflora

Voedingsinformatie

  • Samenstelling
  • Gebruiksaanwijzing
  • Hoeveelheid per dag
  • Overstappen
Analyse
Vocht8,0%
Ruw eiwit31,5%
Ruw vet20,0%
Ruwe as7,5%
Ruwe celstof3,5%
Koolhydraten29,5%
Mineralen
Calcium0,9%
Fosfor0,8%
Kalium0,7%
Magnesium0,1%
Natrium0,5%
Energiewaarde
4240 kcal/kg
Samenstelling: 

Maïs, gedehydreerde haring (26%), maïsgluten, dierlijk vet (gevogelte, rund), rijst, gedroogde cichoreipulp, gehydrolyseerde kippenlever, cellulose, zalmolie, gist, inuline (bron van FOS) (0,5%), mineralen, fructooligosaccharide (FOS) en plantenextracten.

Verkrijgbaar in: 
1,5 kg
5 kg

De voeding kan droog gegeven worden. Bereiding is niet nodig. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Verdeel de dagportie VitalCare SENSITIVE hypoallergenic over meerdere kleine maaltijden per dag. Wil je jouw kat eens extra verwennen, geef dan een natvoeding uit het Prins NatureCare assortiment. Overige bijvoeding wordt afgeraden. VitalCare SENSITIVE hypoallergenic is bijzonder geschikt voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering

  Lage activiteit   Hoge activiteit     
Lichaamsgewicht (kg) Hoeveelheid (gram/dag)  Hoeveelheid (gram/dag) 
2 30 45
3 40 55
4 50 65
5 60 75
6 70 85
7 75 95
8 85 100

Als je van een brokvoeding overstapt naar een brokvoeding van Prins, dan kun je dat doen door de oude en nieuwe voeding te mengen. Meng gedurende zeven dagen steeds meer nieuwe voeding door de oude tot je geheel bent overgestapt.

Krijgt je kat nog geen brokken en wil je van bijvoorbeeld een vleesvoeding overstappen naar een brokvoeding? Dan adviseren wij de kat in één keer over te zetten op de nieuwe voeding, dus niet door te mengen.

100% natuurlijke voeding

Al onze producten zijn 100% natuurlijk en proefdiervrij. We gebruiken geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en werken alleen met ingrediënten van hoge kwaliteit, afkomstig van betrouwbare partners.

Vind een winkel