Terug
/static/uploads/pictures/normal/prins-vitalcare-resist-calm-nieuw.jpg
/static/uploads/pictures/normal/prins-vitalcare-resist-calm-brok.jpg
/static/uploads/pictures/normal/prins-vitalcare-resist-calm-voedingswijzer.png
  1. /static/uploads/pictures/mini/prins-vitalcare-resist-calm-nieuw.jpg
  2. /static/uploads/pictures/mini/prins-vitalcare-resist-calm-brok.jpg
  3. /static/uploads/pictures/mini/prins-vitalcare-resist-calm-voedingswijzer.png

Prins VitalCare Resist Calm 1,5 kg

EAN: 8713595640088

Krokante voeding voor gevoelige volwassen katten


VitalCare Resist Calm is een krokante voeding met kruidenextracten voor gevoelige volwassen katten. Ziekte, een operatie, angst, stress en hormonale schommelingen kunnen voor een verlaagde weerstand zorgen. Deze volledige voeding met kruidenextracten ondersteunt het immuunsysteem en ondersteunt de weerstand van jouw kat.
ANALYSE: Vocht 9.0%, Ruw eiwit 32.0 %, Ruw vet 20.0 %, Ruwe as 7.0 %, Ruwe celstof 3.5 %.
4220 Kcal/kg
De voeding kan droog gegeven worden. Bereiding is niet nodig. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Verdeel de dagportie VitalCare RESIST CALM over meerdere kleine maaltijden per dag. Wilt u uw kat eens extra verwennen, geef dan een natvoeding uit het Prins NatureCare assortiment. Dit zijn gezonde en natuurlijke vleesmaaltijden voor uw kat. Overige bijvoeding wordt afgeraden. VitalCare RESIST CALM is bijzonder geschikt voor gevoelige volwassen katten tot een leeftijd van ca. 7 jaar. Zeker bij angst, stress, hormonale schommelingen en een verminderde weerstand is de VitalCare RESIST CALM een uitstekende keuze. Daarna kunt u overstappen op VitalCare SENIOR. Meng gedurende minimaal 7 dagen steeds meer nieuwe voeding door de oude voeding tot u geheel bent overgestapt.
MINERALEN: Calcium 1.4 %, Fosfor 1.0 %, Kalium 0.6 %, Magnesium 0.08 %, Natrium 0.5 %.
SAMENSTELLING: gedehydreerd gevogelte, maïs, maïsgluten, dierlijke vetten (gevogelte, rund), rijst, heel eipoeder, gedroogde cichoreipulp, cellulose, gevogelte eiwithydrolysaat, hydrolysaat van kippenlever, lijnzaadolie, hydrolysaat van gist, zalmolie (0.5%), resist kruiden (siberean ginseng, deer antler, schizandra, ho shou wu/polygonum, ganoderma red) (0.05%), fructooligosaccharide (FOS) (0.04%)
heart

We helpen je graag!

Je kunt ons Prins CareTeam altijd raadplegen voor een deskundig advies. Dat doen we helemaal gratis.

Neem contact op

Beoordelingen

Irene

29 september 2022

Geweldig!!

Ik kende de Vital care kattenbrokjes van Prins al, toen de kat gevoelig werd voor ander nat voedsel. Toen ben ik overgegaan op Prins VitalCare Resist Calm: Geweldig!! Ze eet het erg graag en ziet er goed uit. Ze eet er zelfs meer van dan de gewone Prins kattenbrokjes. :-) Het zijn krokante brokjes voor gevoelige katten en dat past uitstekend. Daarnaast vind ik dat de Resist Calm brokjes ook lekker ruiken en aangezien katten veel beter ruiken dan mensen zal dat ook aantrekkelijk zijn voor haar om te eten. De andere wat jongere katten doen het er ook erg goed op. Ik heb al jaren katten en heb ook verschillende brokjes uitgeprobeerd. En ik probeer altijd regelmatig te variëren (mensen eten ook elke dag wat anders) dus lees ik net over Prins Fit Selection kat Mix brokjes en heb in de planning die als afwisseling te gebruiken, want ze houdt van kip en vis af en toe.

Het is ook leuk, dat Prins een 100% Nederlands familie-bedrijf is. Ga zo door Prins!