Judith

Creatief hondentrainer

Borrelen en bruisen van de nieuwe ideeën

Ik heb geschiedenis gestudeerd en een opleiding journalistiek gevolgd. Dat heeft niet direct iets met dieren te maken, maar alles met mijn werk als tekstschrijver bij Prins. Naast letters zijn dieren en vooral honden mijn grote passie. Toen ik acht jaar was kreeg ik mijn allereerste eigen viervoeter en ik deelde het ouderlijk huis met meer dan twintig honden. Ik heb zo heel veel kunnen leren over honden fokken, showen, trimmen en trainen.

Ik heb veel boeken en artikelen geschreven en ben vooral bekend door mijn verrassende, vernieuwende en creatieve manier van honden trainen. Over het werken en omgaan met honden geef ik graag lezingen, workshops en trainingen. Mijn twee Australian Shepherds Lappi en Pete zijn mogelijk nog beroemder en enthousiaster dan ik! Ze helpen me met het bedenken van allerlei leuke nieuwe concepten voor honden, die ik voor en bij Prins kan uitvoeren.

Never a dull moment op mijn werk! Van het werken met een beloningstube en zelf speeltjes voor je hond of kat maken tot allerlei sport- en speltips, we hebben in combinatie met onze voedingen al heel veel leuke dingen bedacht en beschreven. Voor de hondenscholen die partner van Prins zijn heb ik een speciale lesbox vol trainingsmaterialen samengesteld, met daarbij een uitgebreide handleiding vol oefeningen om handler en hond spelenderwijs allerlei vaardigheden te leren.

Prins heeft veel oog en respect voor mens en dier en biedt mij een geweldige kans om een heel groot publiek te bereiken. Ik wil graag kennis overdragen, inspireren en vooral ook mensen laten genieten en plezier laten maken met hun huisdier. Het is zó geweldig om mensen na een training of presentatie helemaal te zien borrelen en bruisen van de nieuwe ideeën die ze hebben opgedaan. Daar doe ik het voor!