Prins Dieetvoedingen hond

Onze hoogwaardige dieetvoedingen bieden ondersteuning aan honden met overgewicht, diabetes, nier- en leverfalen, voedselovergevoeligheid, blaasproblemen, gewrichts-, huid- en vachtproblemen en maag-darmproblemen.

Alle producten

Prins ProCare Protection

Voor honden van een (middel)groot ras is er ProCare Protection, een lijn geperste brokvoedingen met unieke ingrediënten voor preventieve ondersteuning.

Alle producten

Prins Protection Croque

Voor honden van een (middel)groot ras is er Protection Croque, een lijn krokante brokvoedingen met unieke ingrediënten voor preventieve ondersteuning.

Alle producten

Prins Protection Croque Mini

Speciaal voor honden van een klein ras is er Protection Croque Mini, een lijn krokante brokvoedingen met een aangepaste, kleinere brokvorm.

Alle producten

Prins ProCare

Voor elke hond bevat onze ProCare voedingslijn een geschikte geperste brokvoeding. Van groot tot klein en van pup tot senior.

Alle producten

Prins ProCare Mini

Speciaal voor honden van een klein ras is er ProCare Mini, een lijn geperste brokvoedingen met een aangepaste, kleinere brokvorm.

Alle producten

Prins ProCare Grainfree

Voor honden die gevoelig zijn voor granen is er ProCare Grainfree. Deze geperste brokvoedingen bevatten geen tarwe, rijst, maïs of andere granen.

Alle producten

Prins TotalCare Hond

100% natuurlijke diepvries vers vleesmaaltijden op basis van een hoge kwaliteit vlees, aangevuld met vitaminen en mineralen om te zorgen voor een evenwichtige voeding.

Alle producten

Prins ProCare Croque

Van jong tot oud, onze ProCare Croque voedingslijn bevat een geschikte krokante brokvoeding voor elke hond en is zeer geschikt voor ‘schrokkers’.

Alle producten

Prins Fit Selection hond

Gezonde en complete voedingen met hoogwaardige en goed verteerbare ingrediënten die bij uitstek geschikt zijn voor de familiehond, van pup tot senior.

Alle producten

Prins Train & Care Hond

Een smakelijke beloningscrème in een tube, die in te zetten is bij het trainen met en verzorgen van je hond, of gewoon als lekker verwenmomentje tussendoor.

Alle producten

Prins NatureCare Hond

Een 100% natuurlijke, buiten de koeling houdbare, vleesvoeding in worstvorm voor de hond. Zeer geschikt als variatie op de dagelijkse voeding en perfect als beloning.

Alle producten

Prins SportCare

Prins SportCare voedingslijn bestaat uit drie sportvoedingen. Voor elke (semi) professionele sporthond een juiste (preventieve)sportvoeding om de sportprestaties te ondersteunen.

Alle producten