Menu
Menu
Alle benodigdheden voor een goede start.
Krijg jij binnenkort een puppy? Leuk! Zorg wel dat je vooraf alle spullen in huis hebt. Wat je allemaal nodig hebt? We hebben een handige puppy checklist gemaakt, met alle puppy benodigdheden voor een goede start.
Een riem. Een voerbak. Een mand. En oh wacht, een bench natuurlijk! Wat heb je allemaal nodig als je een nieuwe hond krijgt? Oriënteer je al voordat je nieuwe hond komt op wat je graag allemaal aan producten zou willen hebben. Als je pup straks in huis is, heb je daar weinig tijd meer voor! Wij helpen je op weg met een handig boodschappenlijstje met puppy benodigdheden.
Eten & drinken
Slapen
Spelen
Trainen
Mee uit
Verzorgen met behulp van puppy benodigdheden
Regel voordat je jouw pup krijgt ook een goede dierenarts en hondenschool. Die zijn, net als een goede fokker, goud waard! Ze zullen je met veel kennis en plezier de juiste begeleiding bieden. Een onmisbare aanvulling op deze puppy benodigdheden.
Het moment is daar: je gaat een hond kopen. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden, hebben we hieronder wat aandachtspunten voor je genoteerd. Alvast veel plezier samen! Met alles van deze lijst met puppy benodigdheden moet dat goedkomen.
Het ligt erg aan het karakter van je hond hoe snel hij zich op zijn gemak voelt in jouw huis. Een nieuw huis is een grote verandering voor hem. Geef je puppy dus de ruimte en de tijd om zich op zijn gemak te voelen.
Wees vanaf het begin wel gelijk consequent, zodat het duidelijk is voor je hond wat bij jou thuis de regels zijn. Als in de ene week iets wel mag en de volgende week niet meer, dan wordt het erg verwarrend voor je viervoeter. Een hond heeft ook behoefte aan zijn eigen plek, dus zorg dat deze klaarstaat zodra hij bij jou thuis aankomt. Inclusief alle puppy benodigdheden!
Misschien een wat onverwachte tip, maar wel een heel belangrijke: doe normaal als je puppy in huis komt, en zorg voor een rustige omgeving waar je pup zich veilig en geborgen kan voelen. Vaak zetten we onze nieuwe aanwinst meteen in het middelpunt van de belangstelling. Hij is immers zo leuk! En lief! En grappig! Laat hem maar! Maar daarmee lokken we vaak gedrag uit, zoals bijten en opspringen, dat later misschien toch niet zo heel handig en grappig blijkt te zijn.